Ünnepelje velünk, hogy a Textúra és a Borkonyha is Bollinger Flagship étterem lett!

A Champagne vacsorán tiszteletét teszi a Bollinger ház részéről Eva Gottesman, export manager Franciaországból, a magyar Bollinger disztribútort a Borguru részéről pedig Hantos László és Hantos Bence képviseli.

Az ételeket Sárközi Ákos, Michelin csillagos séf készíti.

Az este folyamán 6 különbőző fogást, 6 különböző Bollinger pezsgővel kóstolhatnak meg.

A vacsora november 22-én 19:00 órakor veszi kezdetét a Textúra étteremben.

MENÜ

  • Amuse Bouche
  • Tökéletes tojás, iberico sonka
    Bollinger Special Cuvée Magnum N.V. (1 dl)
  • Fésűkagyló, pisztácia, miso glazúr
    Bollinger PN AYC ’18 Magnum (1 dl)
  • Galamb, sárgabarack, csicsóka
    Bollinger La Grande Anne ’14 Magnum (1 dl)
  • Wagyu hátszín, gesztenye, szarvasgomba, parmezán
    Bollinger RD ’08 Magnum (1 dl)
  • Piemonti mogyoró, kaviár
    Bollinger La Cote Aux Enfants ’13 (1 dl)
  • Ribizli, brioche
    Bollinger Rosé Magnum N.V. (1 dl)

Ára: 115.000 HUF + 13.5% szervízdíj / fő

Foglaláskor kérem mindenképp adja meg helyes e-mail címét és telefonszámát! Kollégáink majd felveszik Önnel a kapcsolatot a foglalás véglegesítéséhez.

A foglalás a kollégákkal való egyeztetés után tekinthető véglegesnek.

0