Ünnepelje velünk, hogy a Textúra és a Borkonyha is Bollinger Flagship étterem lett!
A Champagne vacsorán tiszteletét teszi a Bollinger ház részéről Eva Gottesman, export manager Franciaországból, a magyar Bollinger disztribútort a Borguru részéről pedig Hantos László és Hantos Bence képviseli.
Az ételeket Sárközi Ákos, Michelin csillagos séf készíti.
Az este folyamán 6 különbőző fogást, 6 különböző Bollinger pezsgővel kóstolhatnak meg.
A vacsora november 22-én 19:00 órakor veszi kezdetét a Textúra étteremben.
MENÜ
- Amuse Bouche
- Tökéletes tojás, iberico sonka
Bollinger Special Cuvée Magnum N.V. (1 dl) - Fésűkagyló, pisztácia, miso glazúr
Bollinger PN AYC ’18 Magnum (1 dl) - Galamb, sárgabarack, csicsóka
Bollinger La Grande Anne ’14 Magnum (1 dl) - Wagyu hátszín, gesztenye, szarvasgomba, parmezán
Bollinger RD ’08 Magnum (1 dl) - Piemonti mogyoró, kaviár
Bollinger La Cote Aux Enfants ’13 (1 dl) - Ribizli, brioche
Bollinger Rosé Magnum N.V. (1 dl)
Ára: 115.000 HUF + 13.5% szervízdíj / fő
Foglaláskor kérem mindenképp adja meg helyes e-mail címét és telefonszámát! Kollégáink majd felveszik Önnel a kapcsolatot a foglalás véglegesítéséhez.
A foglalás a kollégákkal való egyeztetés után tekinthető véglegesnek.