Így lettem séf! vacsoraest

Az este folyamán a Séf bemutatja könyvét, vendégeink az ebben megjelent kedvenc fogásait kóstolhatják meg egy 5 fogásos menü és borpárosítás keretén belül, majd távozáskor Ákos névre szóló dedikált könyvét vihetik magukkal.

Menü:

Aperitiv: Sauska Extra Brut (1dl)
Amuse

  • Szent Jakab kagyló, borjúnyelv
    Villa Huesgen Blauschiefer Riesling 2021 (1dl)
  • Sült harcsa, vajmártás
    Villa Tolnay Chardonnay 2022 (1dl)
  • Vaddisznópofa ravioli, velouté
    Heimann & Fiai Porkoláb Kadarka 2021 (1dl)
  • Fürjmell, zöldborsó, narancsmajonéz
    St. Andrea Merengő Bikavér 2019 (1dl)
  • Szőkecsokoládé, sütőtök, vörösáfonya
    Szepsy Szamorodni 2016 (1dl)
  • Petit four
    1 üveg víz és 1 kávé

A vacsoraestre február 27-én 18:30 és 19:00 óra között várjuk Önöket, az esemény 19:00 órakor veszi kezdetét.
Ára: 74.000 Ft + 15% szervizdíj
A foglalás véglegesítése emailben, illetve a menü árának 50%-os befizetésével történik.

0