Így lettem séf! vacsoraest
Az este folyamán a Séf bemutatja könyvét, vendégeink az ebben megjelent kedvenc fogásait kóstolhatják meg egy 5 fogásos menü és borpárosítás keretén belül, majd távozáskor Ákos névre szóló dedikált könyvét vihetik magukkal.
Menü:
Aperitiv: Sauska Extra Brut (1dl)
Amuse
- Szent Jakab kagyló, borjúnyelv
Villa Huesgen Blauschiefer Riesling 2021 (1dl)
- Sült harcsa, vajmártás
Villa Tolnay Chardonnay 2022 (1dl)
- Vaddisznópofa ravioli, velouté
Heimann & Fiai Porkoláb Kadarka 2021 (1dl)
- Fürjmell, zöldborsó, narancsmajonéz
St. Andrea Merengő Bikavér 2019 (1dl)
- Szőkecsokoládé, sütőtök, vörösáfonya
Szepsy Szamorodni 2016 (1dl)
- Petit four
1 üveg víz és 1 kávé
A vacsoraestre február 27-én 18:30 és 19:00 óra között várjuk Önöket, az esemény 19:00 órakor veszi kezdetét.
Ára: 74.000 Ft + 15% szervizdíj
A foglalás véglegesítése emailben, illetve a menü árának 50%-os befizetésével történik.